Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Благодійний фонд «Срібна земля» долучився до допомоги військовим

23 червня 2014 р., 14:44

Усі бажаючі можуть направляти на благодійний фонд кошти. Обов’язково потрібно вказати призначення платежу: для підтримки української армії.

Таке рішення було прийнято за підсумками наради, яка відбулася сьогодні в Тячівській райдержадміністрації за участі представників влади, бізнесу та громадських формувань району. Основне питання, над яким дискутували присутні це те, як реально можна допомогти українській армії і, зокрема, військовим із Тячівщини, які знаходяться в зоні антитерористичної операції на Сході України. А також Закарпатському батальйону територіальної оборони, який створено нещодавно у зв’язку з складною ситуацією на Сході нашої країни.

Не секрет, що на сьогодні солдати не мають відповідного оснащення, необхідних спецзасобів і навіть засобів особистої гігієни.

- Ми не можемо стояти осторонь ситуації, що склалася на окремих територіях українських земель. Їх захищають наші військові, допомогти яким – наш святий обов’язок, - наголосив голова Тячівської райдержадміністрації Петро Голубка.

А також додав, що найбільше потребують наші армійці бронежилетів, касок, рацій та приладів нічного бачення. Їх можуть закупити за зібрані кошти і відвезти прямо на місця дислокації. Кошти підприємці, як і всі бажаючі, зможуть направляти на благодійний фонд «Срібна земля», який створено минулого року в районі. Обов’язково потрібно вказати призначення платежу: для підтримки української армії. Інформування про використання фонду подаватиметься постійно з боку засновників фонду у місцевих ЗМІ.

Було запропоновано залучати до акції не лише представників бізнесу, а й установ та організацій району, релігійних конфесій, загалом, всіх небайдужих громадян.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp