Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячівським "антитерористам" потрібно 42 тисячі

11 липня 2014 р., 13:00

І це тільки на тепловізор.

Таку суму назвав координатор громадського об’єднання Тячівської самооборони Василь Гоблик, який нещодавно повернувся із зони АТО, куди возив нашим військовим бронежилети та іншу допомогу. Цей пристрій нічного бачення вкрай необхідний як під час проведення бою так і чергуваннях на блокпостах. Це б допомогло виявити супротивника і, безперечно, врятувати не одне життя. 

Однак, як зауважив Василь Іванович, коштів на придбання тепловізора наразі немає хоч вони уже й розпочали їх збір. Саме тому він звернувся через місцевих ЗМІ за допомогою до небайдужих тячівців, можливо приватних підприємців та спонсорів залучитися до збору коштів для придбання тепловізора нашим військовим у зоні АТО. 

З приводу цього можна звертатися на пряму до Василя Гоблика за телефоном: 0980727003.

Також виступаючий додав, що найбільше потребують наші армійці касок, рацій, медикаментів та інших засобів особистого захисту. Наразі вже готують наступну партію допомоги, яку теж відвезуть прямо на місце перебування наших бійців. Окрім цього у зоні АТО нещодавно побував і військовий комісар Вініамін Васільєв, який теж особисто зустрічався з мобілізованими військовими та вивчав їх потреби. Тож все необхідне теж збираимуть спільно як раніше від організацій та установ, сільських рад, приватних підприємців і загалом всіх небайдужих.

Голова Тячівської РДА Петро Голубка вкотре наголосив, що у районі проводиться збір коштів на допомогу української армії та тячівським військовим через благодійний фонд «Срібна земля». Із зібраних коштів вже закупили необхідне спорядження та інші речі, які передали адресно нашим військовим. Інформування про використання фонду подається постійно з боку засновників фонду у місцевих ЗМІ, де вказуються суми надходжень.

Було запропоновано залучати до акції не лише представників бізнесу, а й установ та організацій району, релігійних конфесій, загалом, всіх небайдужих громадян.



Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp