Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У ДТП на Рахівщині загинуло троє осіб, а ще двоє - у лікарні (Фото)

7 листопада 2017 р., 13:35

Їх стан характеризують як важкий

Вчора, 6 листопада, о 23:30 на лінію «102» надійшло анонімне повідомленняпро аварію у смт Великий Бичків. На місці автопригоди працювала слідчо-оперативна група. Як з‘ясували слідчі, водій автомобіля «MitsubishiOutlander», рухаючись автодорогою у смт Великий Бичків, неподалікавтозаправної станції не впорався з керуванням і допустив зіткнення з деревом. У результаті аварії 23-річний пасажир помер на місці аварії, щедвоє – 17-річний та 21-річний – пасажири померли у кареті швидкоїдопомоги. Крім того, двоє пасажирів авто – перебувають у лікарні. Їх стан лікарі характеризують як важкий. Потерпілих помістили до реанімації.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху,, якщо вони спричинили загибель кількох осіб.



Стосовно водія автомобіля 22-річного мешканця села Водиця поліцейські вирішують питання про обрання міри запобіжного заходу. Наразі його затримали згідно статті 208 КПК України «Затримання уповноваженою службовою особою». В нього відібрали взірці крові на вміст алкоголю.

Якщо провину водія доведуть, йому загрожує позбавлення волі на строк відп'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортнимизасобами на строк до трьох років.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp