Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців просять врятувати ведмедів (ВІДЕО)

14 липня 2014 р., 13:09

На разі в закарпатському центрі реабілітації бурих ведмедів живуть 12 клишоногих, однак до керівництва звертається багато людей з проханням врятувати й інших тварин.

З кожним роком Реабілітаційний центр бурих ведмедів стає все більш популярним місцем серед туристів. В різну пору року тут завжди багато відвідувачів з різних куточків України та із-за кордону, та найбільше їх саме зараз, влітку.

В реабілітаційному центру мешкає 12 ведмедів. Дванадцятою мешканкою центру стала ведмедиця Маша, яка з'явилася тут пів року тому. За словами працівників центру, почувається вона дуже добре і вже встигла подружитися з Бенею.

Зараз у ведмедів – купальний сезон. У спеціально обладнаному басейні мешканці спеціалізованого закладу охоче купаються у воді з гірського потоку. Харчуються клишоногі яблуками, морквою, м'ясом. Полюбляють вони звичайно і запашний мед.

Побачити та показати чим живе реабілітаційний центр бурих ведмедів влітку, до центру приїжджає багато журналістів та інші представники ЗМІ.

Тому всіх, хто на власні очі хоче побачити, як живуть ведмеді в природному середовищі, ми гостинно запрошуємо приїхати в НПП "Синевир" та відвідати єдиний в Україні Реабілітаційний центр бурих ведмедів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp