Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді пройдуть курси медитації та саморозвитку

10 листопада 2017 р., 09:35

Вже завтра

Якщо у вашій уяві медитація та самовдосконалення асоціюються з монахами та аскетами, що заховались від буденності, то ми розвіємо ці міфи. Навіть в сучасному та надшвидкомі ритмі життя можна займатись духовною практикою залишаючись там де ви є і живучи звичним життям.

"Ми постійно кудись біжимо, вічно не встигаємо часу, бо треба заробляти гроші, забезпечувати сімю необхідним, і уявити що при такому режимі можливо ще й займатися духовною практикою досить важко. Але хороша новина в тоту, що в цю епоху існують максимально ефективні, прості та приємні методи медитації та самопізнання." - говорить інструктор з медитації Ігор Сас.

Медитація має багато ефектів - заспокоєння розуму, покращеня концентрації, зявляється вміння бачити реальну картину життя та навчитись приймати правильні рішенняю.

Перше заняття з курсу відбудеться 11-го листопада, в суботу. Початок о 17.00. вул. Швабська 67,а ( 3-тій поверх, Меditation Room )

Реєстрація за телефоном - 050 970 16 49

Участь - БЕЗКОШТОВНА




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp