Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Брехлива закарпатка, яка "вдало" дебютувала на російському телебаченні, родом із Міжгір’я

14 липня 2014 р., 16:31

У всякому разі, закарпатське Міжгір’я зазначено як рідне місто Галини Остапенко на сторінці у соціальній мережі "Вконтакте".

«Біженка зі Слов’янська», яка розповіла російському Першому каналу історію про звірства української армії в центрі міста в день його визволення, виявилась дружиною бойовика ДНР. 

У звільненому Слов’янську не виявилось жодної людини, яка б хоча б чула про показове розп’яття 3-річного хлопчика на очах у матері українськими військовими, про яке Галина розповіла у скандальному сюжеті Першого каналу. 

Довести, що ця історія – ще одна сфальсифікована страшилка від російських ЗМІ, вдалось журналісту «Нової газети» Євгену Фельдману. 

– Нічого подібного не було. Це плітки. Навпаки, українська армія, солдати – вони з’явились ніби Ангели-визволителі, – такою була відповідь жителів міста, які були очевидцями перших годин перебування українських військових у звільненому місті. 

Журналісти російського «Дождя» також не знайшли підтвердження цій історії. 

Галина Пишняк, яка з чотирма дітьми шукала порятунку від української армії в Ростовській області, насправді — Галина Остапенко, дружина бойовика ДНР. 

На її сторінці у Вконтакті є її фото з чоловіком та дітьми. На своїй сторінці у соціальній мережі Галина активно закликала поквитатись з «бандерівцями», агітувала проти української влади і поширювала новини російських ЗМІ про звірства «хунти».


 


Сергій 14.07.2014 18:33 IP: 82.125.216.178
Особливо важливо чути останню жінку яка сказала, що українська армія стільки вбила мирних людей, що вбивати дитину не було необхідності - І ЦИМ ВИ ПИШАЄТЕСЬ???

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp