Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дільничні пішли до школи (ФОТО)

15 листопада 2017 р., 09:10

На Іршавщині у селі Білки дільничні офіцери поліції Іршавського відділення поліції провели урок права для учнів восьмих класів Білківської школи.

Дільничні завітали до школярів і роз’яснили дітям норми законодавства та застерегли від порушень публічного порядку, вживання тютюну та алкогольних набоїв. В ході зустрічі, дільничні говорили зі школярами про дії в екстремальних ситуаціях: моделювали ситуації, коли особа є потерпілою від правопорушення, чи свідком такої події. Правоохоронці розказали учням про домашнє насильство у сім’ї та небезпечні ігри у соціальних мережах. Багатьох присутніх школярів цікавили випадки із псевдозамінуванням шкіл.

Поліцейські розповіли, що за неправдиві повідомлення є кримінальна відповідальність і зірваний урок може назавжди занапастити дитині життя. Школярам пояснили, що на кожному такому «замінуванні» працює багатьох служб, адже потрібно припинити роботу даного закладу, евакуювати людей із приміщення. Після цього задіюються вибухотехніки, кінологи, які оглядають приміщення на предмет виявлення вибухонебезпечних предметів. На даний час, таких жартівників поліція вираховує швидко, а далі вже кримінал та великі штрафи. Школярі не тільки слухали, а і активно брали участь у бесіді та ставили запитання, відповіді на які вони хотіли отримати від поліцейських. На все вони отримали змістовні відповіді, за що щиро подякували дільничним. 
Іршавське відділення поліції

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp