Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Завтрашній напад Росії на Україну - це перебільшення ЗМІ

14 липня 2014 р., 18:22

Дмитро Тимчук, координатор групи «Інформаційний спротив», попросив не перекручувати повідомлення і протистояти ворогу з холодним розумом.

Так він написав на своїй сторінці у Фейсбук:

"Враховуючи заголовки, якими масово оснастили ЗМІ мою заяву на сьогоднішньому брифінгу, хочу повторити цю заяву, так би мовити, в письмовому вигляді. 

На кордоні Росії з Україною в Ростовській області нами зафіксовані диверсійно-розвідувальні групи російського спецназу. За нашими даними, командири зорієнтовані на готовність до закидання (інфільтрації) в Україну 15 липня. Я особливо відзначив, що, власне, такі групи спецназу «працювали» в Донбасі протягом усього квітня цього року. Формат точно такий же. Тоді слідом за закиданням цих груп ми отримали Слов'янськ та ін «цитаделі тероризму». 

Зараз Росія, розчарувавшись у своїх найманців, намагається провернути той самий фокус. Ні про яке широкомасштабному вторгнення Росії в Україну і початку «повноцінної» війни між двома державами ніхто не говорить. Йде таємна (принаймні, поки що) війна Росії проти України. Йде вона з березня 2014 року. Хто цього досі не зрозумів - мені шкода. 

Дуже прошу журналістів уважно слухати перед тим, як писати. Я розумію прагнення ЗМІ до резонансних повідомленнями, але не треба влаштовувати паніку. Ворогові треба протистояти з холодним розумом".


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp