Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські солдати потрапили в пекло!

15 липня 2014 р., 10:22

Вночі наших хлопців обстріляли з «Граду». Чи є втрати серед краян, поки що невідомо

Сьогодні вранці закарпатська журналістка Галина Ярцева на своїй сторінці у Фейсбук повідомила, що наших солдатів обстрілюють Градом у зоні АТО.

«8.30 - Наших обстрілюють Градом під Амвросіївкою. Це сталося опівночі. Ракета влучила у намет, скільки загиблих порахувати не можуть. Багато поранених. З часу обстрілу минула ніч - ЖОДНОЇ ПІДТРИМКИ, ЖОДНОЇ КОМАНДИ ПРО ПЕРЕДИСЛОКАЦІЮ НЕМА. Цей дзвінок просто рве мою душу. Шановні Народні депутати від Закарпаття. Включайте свої мозги, включайте свої впливові ричаги і щось робіть. Друзі, у кого є вихід на нардепів, на вище керівництво - трусіть їх, дзвоніть їм - хай дають команду, хай рятують хлопців. Ми не можемо байдуже спостерігати...»

На сайті ТСН сьогодні вранці з’явилася інформація, що підтверджує слова Галини Ярцевої.

«Сьогодні вночі терористи з "Граду" вели обстріл позицій силовиків неподалік Амвросіївки на Донеччині і вбили двох військових, заявив спікер прес-центру АТО Владислав Селезньов. За словами представника АТО, ще шестеро українських бійців отримали поранення» -- йдеться в повідомленні.Наразі офіційної інформації, яка підтверджувала б, що загинули саме закарпатські солдати, немає.

Час Закарпаття






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp