Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградівські першокласники вдало дебютували

15 грудня 2017 р., 16:00

Нещодавно

Минулого тижня у міському будинку культури відбулося справжнє свято – дебютний концерт першокласників Виноградівської ДШМ ім. Б. Бартока. У переповненому залі зібралися батьки, бабусі й дідусі та численні глядачі. А на сцені виступали маленькі таланти – учні педагогів Андріани Фізер, Мар’яни Світельскі, Вікторії Чепак, Здени Тесличко, Мар’яни Гаврило, Наталії Сорводі, котрі демонстрували свої вміння гри на роялі, скрипці, гітарі, баяні, флейті, сопілці, виконували хореографічні номери та співали в хорі.

У фойє вихованці образотворчого відділу (викладач Діна Добош) організували благодійний новорічний ярмарок. Всі зібрані ними кошти були передані Руху підтримки Закарпатських військових – Виноградів.
Організатори створили на сцені справжню новорічну казку, яка одразу налаштувала всіх на неймовірний позитив і миті загадковості. До дітей навіть завітали герої з відомого мультика «Холодне серце» – Ельза, Анна та сніговик Олаф, які захоплювалися виступами вихованців музичної школи та їхніми знаннями.
Бурхливими оплесками вітали глядачі кожного учасника концерту, підтримуючи їх дебют на великій сцені.

Музичними дарунками для всіх стали виступи випускників дитячої школи мистецтв ім. Б. Бартока – самодіяльного ансамблю, а також Максима Гаснюка і Вікторії Грабовчак.
На завершення святкового дійства кожен першокласник отримав солодкий подарунок від депутата міської ради Тараса Декета.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp