Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тимчасова влада Ужгорода замахнулася повністю ліквідувати вуличну торгівлю

17 липня 2014 р., 16:43

Поки що почали з рейдів – ганяють бабок з тротуарів

Сьогодні розпочалися рейдові перевірки щодо виявлення фактів стихійної торгівлі по місту. «Торгівці не хочуть розуміти, що своїми такими діями вони наражають на небезпеку містян. Продукція, що її продають на тротуарах і вулицях, не проходить жодної експертизи чи перевірки, тому говорити про її користь чи навіть безпеку вживання цих овочів і фруктів – марна справа», – каже керуючий справами міськвиконкому Олександр Волосянський.

Результатом таких рейдових перевірок має стати повна ліквідація вуличної торгівлі. Продавці повинні перейти на ринки, де їхня продукція проходитиме відповідні санітарні і ветеринарні перевірки. Там, на думку Олександра Волосянського, є всі умови для провадження законної і безпечної торгівельної діяльності, повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що муніципальну міліцію міста (яка й має стежити за дотриманням правил торгівлі) очолив активіст Майдану Костянтин Куцов. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp