Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як до лісівників колядники завітали (ФОТО)

29 грудня 2017 р., 08:45

Свято наближається

Працівників Тячівського держлісгоспу привітали з директор лісового господарства Наталія Катреняк, головний лісничий підприємства, бухгалтер.Яскраве культурно-релігійне дійство традиційно відмічають на початку січня, однак цього року творчий колектив почав свої вітання лісівників з новорічно-різдвяними святами починаючи з Нового року. Приємна зустріч лісівників та колядників супроводжувались веселою колядою та щедрими віншуваннями. 

Хо­роша традиція святкувати Новий Рік і Різдво Христове на Тячівщині нараховує від свого започаткування вже два десятки літ.Святкову атмосферу та настрій подарували дітки зі зразкового вокального ансамблю Нересницького будинку культури. А ще вони надали молодому лісгоспу нового творчого подиху.Чудові колядки, у тому числі маловідомі, віншування, щирі емоції юних виконавців неймовірно зворушили всіх. Гостям подякували за коляду, директор Наталія Іванівна вручила їм подарунки.Наталія Іванівна також подякувала працівникам "зелених легенів" за плідну роботу впродовж усього минулого року, поздоровила із Новим Роком та Різдвом Христовим, побажала здоров’я, миру, любові і мудрості, щедрого столу і веселого колядування.
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp