Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Київ визнано найдешевшим містом для подорожі

10 січня 2018 р., 09:15

У рейтингу оцінювалися 100 міст з усього світу.

Столиця України очолила рейтинг міст світу для найбільш економної подорожі 2018-го року, повідомляє ТСН.Рейтинг "100 місць світу для подорожі 2018 року: від найдорожчих до найдешевших" склала британська туристична компанія Hoppa. У списку були вказані міста і суми, які туристи використовують там у середньому за добу.Як підрахували укладачі рейтингу, в Києві за оренду житла, триразове харчування, різні напої і екскурсії - мандрівникові доведеться заплатити, в середньому, 65 фунтів стерлінгів (близько 2500 гривень) за день.

До п'ятірки найбільш бюджетних, окрім Києва, увійшли:Каїр, Єгипет - 79 фунтів стерлінгівСіємреап, Камбоджа - 79 фунтів стерлінгівМаніла, Філіппіни - 70 фунтів стерлінгівАнталія, Туреччина - 70 фунтів стерлінгів.Рейтинг складався з урахуванням декількох показників, найважливішими з яких були вартість житла, обід у ресторані і в бюджетній закусочній.Так, поїсти в Києві виявилося найдешевше із заявлених ста міст. У той час, як за вартістю житла місто посіло 5 сходинку серед економ-варіантів. Так, орендувати квартиру в Києві, за даними агентства, коштує близько 42 фунтів стерлінгів за добу (близько 1600 грн.).За вартістю житла дешевшими від Києва стали Денпасар (Індонезія), Анталія (Туреччина), Пхукет (Таїланд) і Джакарта (Індонезія).Разом з тим, найдорожчим містом для подорожі 2018 року визнано Нью-Йорк, США. Щоб відпочивати тут, туристи щодня витрачають близько 346 фунтів стерлінгів, а це понад 13 тисяч гривень.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp