Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Завтра необхідно подати звіт ЄСВ

20 липня 2014 р., 14:10

Подавайте звіт вчасно.

Порядок формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого ЄСВ, затверджений наказом Міністерства доходів і зборів України від 9 вересня 2013 року № 454.

Страхувальники, які використовують працю інших осіб, зобов'язані щомісячно формувати та подавати до органів доходів і зборів звіт протягом 20 календарних днів, що настають за останнім днем звітного місяця.

Разом з тим, відповідно до п. 2.15 розділу ІІ зазначеного Порядку, якщо останній день строку подання звіту припадає на вихідний, святковий день чи інший неробочий день, то останнім днем подання звіту вважається перший після нього робочий день. Таким чином, останнім днем подання звіту за червень буде 21 липня поточного року. 

У той же час, якщо суб’єкти господарювання не використовують працю фізичних осіб на умовах трудового договору (контракту) або на інших умовах, передбачених законодавством, звіт до органів доходів і зборів ними не подається, це передбачено п. 2.13 розділу ІІ Порядку №454.

Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp