Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Fitch: Україна отримає транш від МВФ протягом року

30 січня 2018 р., 08:30

Експерти міжнародного рейтингового агентства Fitch очікують, що МВФ надасть новий транш для України в розмірі близько $1,9 млрд протягом року.

Новий транш кредиту Міжнародного валютного фонду в розмірі близько $1,9 млрд Україна отримає протягом цього року. Так вважають експерти міжнародного рейтингового агентства Fitch, повідомляє LIGA.net.Як зазначається, постійна взаємодія з МВФ та іншими міжнародними партнерами залишається ключовою умовою доступу України до офіційного і зовнішнього фінансування для обслуговування держборгу в 2020 - 2021 роках.Висування Якова Смолія на пост голови Національного банку України має знизити невизначеність щодо стійкості і незалежності регулятора, вказують у Fitch.На думку аналітиків агентства, підвищення облікової ставки НБУ свідчить про те, що регулятор раніше зосереджений на скороченні інфляції в рамках запланованого переходу до інфляційного таргетування.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp