Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко дізнався умови для другого траншу ЄС

14 грудня 2018 р., 08:52

Для отримання першого траншу Україна виконала всі шість умов, повідомив президент.

Сьогодні обговорили кроки для отримання нового траншу.Президент України Петро Порошенко у четвер, 13 грудня, обговорив у Брюсселі з віце-президентом Єврокомісії Валдісом Домбровскісом умови отримання другого траншу макрофінансової допомоги Євросоюзу. Про це повідомляє прес-служба президента.

Президент подякував за рішення про надання чергового траншу макрофінансової допомоги Україні."Ми виконали всі шість умов для отримання першого траншу. Після оціночної місії ЄС прийняв це рішення", - нагадав Порошенко.Він повідомив, що сьогодні в Брюсселі обговорили наступні кроки, необхідні для другого траншу."Україна рішуче налаштована просуватися далі і в контексті порядку реформ", - запевнив глава держави.Порошенко також повідомив, що під час переговорів обговорювалося питання імплементації Угоди про асоціацію, що є потужним стимулом реформ.Віце-президент Європейської Комісії Валдіс Домбровскіс, своєю чергою, зазначив, що ЄС виділив 500 млн євро макрофінансової допомоги на цьому тижні. "Це не тільки жест солідарності, а й знак того, що Україна повністю виконує вимоги з реформ", - підкреслив він.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp