Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вшанували учасників бойових дій на території інших держав (Фото)

16 лютого 2018 р., 13:10

Прикордонники Мукачівського загону

15-го лютого виповнюється 29 років з дня виведення військ з Республіки Афганістан.

{g}

Вшанувати тих хто з честю та гідністю виконували свій військовий обов’язок на території Афганістану та у локальних конфліктах на території інших держав, зібрались сьогодні прикордонники Мукачівського загону. У заході також прийняли участь ветерани та учасники бойових дій в Афганістані.

На початку заходу усі присутні вшанували хвилиною пам’яті тих, хто не повернувся живим на рідну землю з Афганістану, Іранської пустелі, мінних полів Лівану та Анголи, тропічних лісів Ліберії та Сьера-Ліоне, джунглів В’єтнаму та Лаосу, миротворчих місій на Балканах.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник Мукачівського прикордонного загону полковник Шварцман П.Г., який подякував ветеранам Афганістану за проявлений героїзм та мужність під час тієї кровопролитної війни.

За вагомий внесок у патріотичне виховання молоді та активну громадянську позицію присутніх ветеранів нагородили почесними грамотами та цінними подарунками.

По завершенню урочистостей прикордонники разом з ветеранами поклали квіти до каплички прикордонникам усіх поколінь за віру та вірність після чого військовий капелан отець Віктор відслужив заупокійну літію за душі загиблих під час військових конфліктів.
Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp