Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Львові миші погризли "смертельний" товар із кодом "46" (ФОТО, ВІДЕО)

23 липня 2014 р., 12:13

Активісти випустили мишей у супермаркеті, щоб ті "позначили" товар окупанта замість працівників, які цого не зробили.

Учора у Львові активісти "Економічного бойкотного руху" випустили в супермаркеті "Арсен" 46 живих мишей. Саме цифрою 46 починається штриф-код, яким позначають товари Росії. Таким чином місцеві жителі протестують проти того, що власники магазину не позначили спеціальними наліпками товари РФ. 

Бойкот російських товарів у Львові прийняли на офіційному рівні – зобов'язали маркувати продукцію прапором країни-окупанта та позначкою "Товари з Російської Федерації", пише Gazeta.ua

{g}

"Російські товари можуть їсти тільки миші. Якщо пройде час і нічого не зміниться, ми будемо сюди запускати ще пацюків. Ми хочемо досягти того, щоб українці та львів'яни зокрема не купували товар, який вартий хіба що мишей", – сказав координатор "Економічного бойкотного руху" Олег Радик. 

У супермаркеті кажуть, що російські товари у супермаркеті обов'язково маркуватимуть спеціальними стандартними наклейками. А на бойкотувальників поскаржаться у міліцію. Працівники магазину самі ловили гризунів попід полицями із товарами. 

Нагадаємо, бойкот російських товарів у багатьох містах України почався ще в березні, коли Росія почала окуповувати Крим.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp