Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті два п’яні водії вчинили ДТП

8 березня 2018 р., 13:45

У Берегівському та Хустському районах

 Учора ввечері в селі Косино Берегівського району сталася ДТП: автомобіль «Оpеl Vеctrа» іноземної реєстрації під керуванням місцевого жителя не вписався в поворот і врізався в електричний стовп, зваливши його.

Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що водій перебуває в стані сильного алкогольного сп’яніння. Його доставили на медосвідування в лікарню, де виявили 3 проміле алкоголю. Водій також не мав водійського посвідчення. На нього склали відповідні адмінпротоколи.

Друга ДТП з вини нетверезого водія сталася в місті Хуст. Там місцевий житель, керуючи автомобілем марки «Chеry Аmulеt», не впорався з керуванням і врізався в паркан. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 2,44 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол і вилучили водійське посвідчення.

Складені на обох правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp