Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У РФ заявили, що у вибори президента втручалися з-за кордону, в Україні теж

26 березня 2018 р., 12:21

Глава комісії Ради Федерації РФ Андрій Клімов заявив, що Рада Федерації має інформацію про численні спроби втручання у вибори президента Росії з-за кордону

Про це повідомляють «РІА Новости».

За словами голови комісії із захисту державного суверенітету, йдеться про заклики бойкотувати голосування, DDoS-атаки на інформаційні ресурси ЦВК та інформ-атаки.

«Таких втручань ми нарахували близько десяти видів», — повідомив Клімов.

Він додав, що може надати «тисячі фактів розрізненого втручання».

«Перешкоди у проведенні голосування в Україні також можна вважати спробою вплинути на результат виборів», - заявив Клімов.

За його словами, близько 65 тисяч росіян не змогли віддати свій голос через дії української влади.

Нагадаємо, Росія направила ноту до МЗС України з вимогою забезпечити російському дипломатичному представництву можливість «виконувати покладені на нього функції».

Глава МВС України Арсен Аваков заявив, що росіян в Україні не допускатимуть до дипустанов РФ 18 березня для голосування на виборах президента.

Він наголосив, що голосування у дипломатичних представництвах та консульствах Росії на території України можливе лише за умови, якщо РФ відмовиться від проведення незаконних виборів у Криму.

Росія заявила, що розраховує на оцінку ООН та Організації з безпеки і співробітництва в Європі з приводу заборони росіянам голосувати на виборах президента в Україні.

На виборах президента Російської Федерації Володимир Путін, за даними екзит-полів, отримав понад 70% голосів виборців. Відтак він стане президентом РФ уже вчетверте.

Зазначимо, що вибори в Росії відбувалися з масовими порушеннями. Зокрема, оприлюднено десятки відео з вкиданням бюлетенів.

Явка на виборах за дві години до закриття дільниці, за даними ЦВК, в цілому по Росії склала 59,93%.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp