Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканці Дубового вночі не спали: палили шини та вимагали пояснень (ФОТО)

25 липня 2014 р., 19:50

До села посеред ночі приїхали заступник голови райдержадміністрації, прокурор району, в.о. начальника районного відділу міліції, працівник військомату та інші.

На Тячівщині заходи по мобілізації не проводяться, ситуація в Дубовому – це провокація. У цьому запевнило районне керівництво райдержадміністрації, коментуючи обставини, що мали місце сьогодні вночі у селищі Дубове. Зокрема там вийшли на вулиці сотні людей, піддавшись чуткам, що хтось їздить на бусику і насильно забирає чоловіків у армію. Місцеве населення висловило своє невдоволення протестом – люди перекрили дорогу, палили шини та вимагали пояснень.

З приводу цього на місце події виїхало керівництво району, представники правоохоронних органів та військкомату. Зокрема – заступник голови райдержадміністрації Василь Каганець, прокурор району Владислав Братюк, в.о. начальника районного відділу міліції Василь Поковба, працівник військомату Петро Баршай та ін.. Також до людей вийшов селищний голова Василь Носа, актив села, депутати.

Як з’ясувалося на місці таку паніку викликали чутки про насильну мобілізацію, яку нібито проводять у районі. Насправді інформація не відповідає дійсності, оскільки жодних заходів наразі по збору військовозобов’язаних не проводиться. По факту, що викликав такий суспільний резонанс проводиться перевірка з боку правоохоронних органів.

Ось як ситуацію прокоментував тячівський військовий комісар Вініамін Васильєв.

- Ніяких заходів по частковій мобілізації, відповідно до прийнятого Указу на даний час не проводиться . І збору військовозобов’язаних також не було, як в нашому районі так і в області загалом. Для цього має бути відповідне розпорядження голови РДА, яке буде оприлюднено у газеті, - сказав воєнком.

Як запевнив заступник голови райдержадміністрації Василь Каганець, влада докладе максимум зусиль щоб часткова мобілізація у районі проходила без порушень, виключно у правовому полі.


Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp