Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканців "лозового" села рятували від можливих підтоплень

26 липня 2014 р., 09:02

Невелике русло може наробити багато біди закарпатцям, якщо його не розчищати від засмічення.

Згідно плану виконання заходів Регіональної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну р.Тиса у Закарпатській області на 2013-2021 роки та з метою захисту населених пунктів і сільськогосподарських угідь від шкідливої дії води Виноградівське міжрайонне управління водного господарства уклало договір з Ізянською сільською радою на виконання робіт з розчистці русла річки Осава, для покращення її екологічного стану в с.Іза Хустського району. Договір між Виноградівським міжрайонним управлінням водного господарства та Ізянською сільською радою був укладений на суму 27211грн.



Для розчистки русла р.Осава була задіяна наступна техніка: екскаватор «Caterpiller», автомобіль КРАЗ, трейлер, ГАЗ-33023. Загальний об’єм виконаних робіт складає 1770 м3.

Також, силами оглядачів дільниці Гірських річок проводилась вирубка чагарнику кущорізом «Still». Площа території вирубки чагарнику становить 750м2. На даний час роботи виконані в повному обсязі.

Виноградівське МУВГ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp