Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двох зниклих закарпатців знайшли протягом доби

18 квітня 2018 р., 19:10

Жителів Закарпаття, а саме чоловіка з Ужгорода та жінку з Виноградова, закарпатські правоохоронці розшукали впродовж минулої доби.


Місце перебування мешканця обласного центру Закарпаття та виноградівки встановили минулої доби співробітники закарпатської поліції.

Про допомогу відшукати 38-річного жителя Ужгорода вчора, 17 квітня, до поліції звернулася його сестра. Правоохоронці з’ясували, що ужгородець серед ночі втік з обласної лікарні, куди рідні доставили його на лікування.

У ході перевірки можливого місця перебування чоловіка, поліція провела низку заходів, у результаті яких того ж дня ужгородця розшукали неподалік автозаправочної станції по вулиці Коритнянській у кущах. Розшукуваного доставили до медичної установи.

Того ж дня поліція Виноградівщини відшукала 37-річну місцеву мешканку, яка минулоріч у липні пішла з дому і не повернулася. Як з’ясували правоохоронці, жінка перебуває у рідному місті й уже має іншу сім’ю.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp