Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Батькам загиблого героя з Мукачева передали орден "За мужність" (ФОТО)

26 липня 2014 р., 16:54

Вільгельм Штолцель, який загинув у страшному обстрілі під Зеленопіллям, посмертно нагороджений орденом.

24 липня 2014 року у великому залі виконавчого комітету Мукачівської міської ради відбулася церемонія передачі батькам Вільгельма Штолцеля ордена “За мужність” ІІІ ступеня, яким він був нагороджений Указом Президента України за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України (посмертно).

Міський голова Золтан Ленд'єл висловив щирі слова вдячності присутнім батькам, Наталії Василівні та Володимиру Андрійовичу Штолцель за те, що виховали сина-патріота, сина-героя, який добровольцем пішов на службу у прикордонні війська, щоб боронити рідну землю від підступного ворога. Міський голова зупинився на непростій ситуації, яку зараз переживає наша країна, висловивши глибоке обурення та відразу від політики, яку проводить наш найбільший сусід путінська Росія, якій ми повинні протиставити свою згуртованість, самовідданість та непохитність у відстоюванні інтересів нашої держави та українського народу.



Щиро та зворушливо про солдата-прикордонника Вільгельма Штолцеля, його мужність та вірність військовому обов'язку розповів заступник командира Мукачівського прикордонного загону підполковник Андрій Гришкін, який передав Наталії Василівні та Володимиру Андрійовичу, а також сестрі Юліанні орден “За мужність” ІІІ ступеня, яким Президент України Петро Порошенко нагородив їхнього сина та брата Вільгельма Володимировича Штолцеля.

{g}



Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp