Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Мукачеві демонтують літню терасу біля театру

24 квітня 2018 р., 15:35

Такі от реалії

Рішення «Про скасування паспорту відкритого майданчику (тераси)» прийнято на черговому засіданні виконавчого комітету. Її власник програв у судах всі права на оренду комунального майна частини першого поверху театру, також він має звільнити й площу біля театру.

В зв'язку з розірванням договору оренди майна, що належить до комунальної власності , на виконання рішення Господарського суду Закарпатської області виконавчий комітет міської ради вирішив: скасувати паспорт №3-15 від 19.05.2015 встановлення відкритого майданчика за адресою м.Мукачево, пл. Кирила і Мефодія,1А, площею 11. кв.м. біля “Інтернет- кафе”.

Відповідно до Порядку отримання паспортів відкритих майданчиків біля стаціонарних закладів ресторанного господарства на території міста Мукачева суб'єкт підприємницької діяльності зобов'язаний забезпечити демонтаж тераси протягом 5 календарних днів власними силами.

ММКП “Муніципальна міліція” доручено забезпечити контроль за демонтуванням майданчика у встановленому порядку.







Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp