Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Організатори Євробачення-2018 змінили схему оцінювання конкурсантів: деталі

28 квітня 2018 р., 13:48

Організатори пісенного конкурсу Євробачення-2018, який відбудеться в Лісабоні, Португалія, розробила нову схему оцінювання конкурсантів

На думку організаторів, нова схема зменшить вплив конкретних членів жюрі на загальну оцінку.

Про це йдеться на сайті конкурсу.

Відтепер "вирок" для кожного учасника вважатиметься колегіальним, без впливу окремих особистостей на загальний результат. Раніше оцінка конкурсанту виставлялася за середнім арифметичним усіх оцінок жюрі. Тобто якщо навіть більшість членів жюрі виставили високі бали, одна низька оцінка могла сильно вплинути на кінцевий результат.

Тому тепер вага оцінки кожного з членів жюрі буде залежати від місця конкурсанта у його рейтингу. Таким чином вага високих оцінок жюрі буде більшою, а вага низьких – зведена до мінімуму, як показано на фото. Так, чим вище стоятиме конкурсант у рейтингу жюрі, тим більша буде вага оцінки, яку він отримає.



Нагадаємо, цього року Євробачення почнеться 8 травня у Лісабоні. За прогнозами букмекерів цьогоріч перемогти у конкурсі має шанси представниця Ізраїлю Нетта Барзілай з піснею "Toy". Україну цьогоріч на конкурсі представить MELOVIN. Співак виступить у другому півфіналі, який відбудеться 10 травня.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp