Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Парижі першотравневий мітинг переріс у масові заворушення

2 травня 2018 р., 08:11

Активісти в Парижі розмахують радянськими прапорами, скандують антифашистські гасла, б'ють вітрини і підпалюють машини. Поліція застосовує сльозогінний газ.

У столиці Франції Парижі першотравнева демонстрація переросла в масові заворушення. Про це у вівторок, 1 травня, повідомляє Reuters.За даними влади, у погромах беруть участь більше тисячі активістів крайнього лівого руху Чорні блоки, які приховують обличчя масками.Зазначено, що активісти розмахують радянськими прапорами, скандують антифашистські гасла, б'ють вітрини і підпалюють машини. Поліція змушена застосовувати сльозогінний газ.Міністр внутрішніх справ Франції Жерар Колломб пообіцяв зробити все можливе для затримання порушників.Місцеві телеканали повідомляють, що проти погромників також застосовуються водомети. Поліції вдалося оточити групу з 200 активістів, інші забарикадувалися на бульварі Бастилії.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp