Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українців без декларацій з лікарями відправлять у "червоний список" - ЗМІ

4 травня 2018 р., 09:18

На українців, які не підписали декларації з лікарями, нібито будуть виділяти всього 240 грн замість належних від 370 до 1480 грн/рік.

В Україні влітку фінансувати лікарні почнуть за принципом "гроші йдуть за пацієнтом". Якщо пацієнти не підписали декларації з лікарями, на них будуть виділяти замість належних від 370 до 1480 грн/рік всього 240 грн. Про це йдеться в матеріалі Обозревателя від четверга, 3 травня.За даними ЗМІ, громадян країни без декларацій внесуть у "червоний список". Обслуговуватися вони зможуть тільки за місцем реєстрації."Якщо прийти в будь-яку іншу лікарню - в першу чергу запропонують заповнити декларацію, а вже після цього - медичне обслуговування", - йдеться в матеріалі.Раніше Міністерство охорони здоров'я України затвердило порядок вибору лікаря, який надає первинну медичну допомогу.Нагадаємо, після введення медичної реформи спостереження за вагітністю і пологи залишаться в списку безкоштовних для пацієнта послуг. Перед цим Міністерство охорони здоров'я скасувало талони, звітність з диспансерного огляду і обов'язкові медичні карти для вступу до школи.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp