Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські велосипедисти молилися за мир (ФОТО)

27 липня 2014 р., 15:40

Таку акцію влаштувало духовенство краю.

 

26-го липня відбувся велопробіг по місту Ужгород «З велосипедом за мир з молитвою».Організатором цієї події був протоієрей Владислав Ігнатишин, повідомляє інформаційний вісник Мукачівської греко-католицької єпархії.

Попередньо до всіх храмів деканату міста Ужгород було надіслано запрошення. Участь у велопробігу взяли не тільки греко-католики, а й також вірники православної конфесії та реформати.



На початок пробігу настоятель собору, став. прот. Іван Тидір, декан м. Ужгорода, поблагословив усіх учасників. Потім всі вирушили у велоподород по ужгородських церквах. На зупинках у храмі всі молилися за мир у нашій країні. Також відвідували і православні храми, де учасників велопробігу зустрічали настоятелі, які розповідали про історію храмів. Відвідали і реформатську церкву, де спільно з братами-реформатами молилися за Україну.

Наприкінці велопробігу, який тривав з зупинками майже 4 години, на Пагорбі Слави, що на ужгородському цвинтарі Кальварія, відбулася панахида біля могил наших Героїв, котрі загинули на сході України.

Організатори події щиро дякують всім учасникам, а також висловлюють подяку працівникам ДАІ та швидкої медичної допомоги, котрі супроводжували молодь.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp