Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді стартує «Книга-фест-2018»

16 травня 2018 р., 13:35

Сьогодні в архітектурно-історичному комплексі «Совине гніздо» розпочинається традиційна виставка «Книга-фест-2018».

Цьогорічний – сьомий книжковий фестиваль вперше працюватиме два дні та відбудеться у співпраці з форумом «СлободаКульт», що представляє культуру Слобожанщини.
Сьогодні, 16 травня, виставка працюватиме з 14-ї до 20-ї години.
Урочисте відкриття «Книги-фест-2018» відбудеться у четвер, о 10.00. цього ж дня о 17 годині – підбиття підсумків виставки та нагородження видавців – призерів конкурсу книги (під час фестивалю виберуть кращі книжки у чотирнадцяти номінаціях).

Загалом на відвідувачів чекають десять закарпатських видавництв та гості зі Львова, Тернополя, Чернівців, Києва та Харкова, а також зустрічі з Оксаною Луцишиною, Олександром Гаврошем, Сергієм Синюком, Вікторією Амеліною, Андрієм Любкою, Володимиром Шовкошитним, Лідією Повх, Галиною Малик, Сергієм Федакою, письменниками зі Словаччини та іншими. Завдяки фонду «Мистецькі надра» та форуму «СлободаКульт» до Ужгорода приїдуть Сергій Жадан, Євген Положій та інші.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp