Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд Києва планує завершити розгляд справи Януковича до 1 серпня

6 червня 2018 р., 13:46

Про це на сьогоднішньому засіданні суду повідомив головуючий у колегії суддя Владислав Дев'ятко

"Суд визначає остаточну дату дебатів - 30 і 31 липня 2018 року. Резервна дата - 1 серпня", - зазначив він.

Варто відзначити, що це рішення викликало протест з боку захисту. Адвокат екс-президента Віталій Сердюк став вимагати від суду дати захисту не менше 5 місяців для підготовки до дебатів і зазначив, що цей термін ще треба буде узгодити з Януковичем. Але головуючий у колегії суддя послався на завантаженість Оболонського суду і підкреслив, що у разі відмови адвокатів брати участь у дебатах, екс-президента буде виділено госзащитник.

Розгляд справи суд має намір відновити 8 червня. Очікується, що в цей день продовжитися допит свідків захисту, зокрема свої свідчення дадуть колишні охоронці Януковича.

Сьогодні ж за допомогою відеозв'язку був допитаний свідок захисту з окупованого Криму, колишній старший офіцер Військово-морських сил, капітан 1-го рангу Андрій Раппопорт. Допит тривав близько години.

Свідок стверджує, що під час захоплення півострова Міністерство оборони України не давало команд здійснювати озброєний відсіч російським військовим.

112 Україна

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp