Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль сказав, що Крим для України був чужим

15 червня 2018 р., 08:25

Так вважає губернатор краю

Крим завжди був чужим для України, вважає очільник Закарпатської області Геннадій Москаль."Він був для України чужим. Крим для України - це була така офшорна зона, де відмивалося все награбоване, крадене. Все в землю перетворювалося, в купку землі. Зводилися будинки, палаци, на літо туди приїжджали "верхи" - всі, хто мав гроші. Як і повії", - заявив голова Закарпатської ОДА в інтерв'ю Обозревателю.

За його словами, всі російські артисти, кому заборонений зараз в'їзд в Україну, виступали тоді в палаці Ювілейний у центрі Ялти."І всі наші вожді тодішні запрошення отримували. Я не кажу, що я не отримував, давали не на прізвище, а за посадою. Про Крим згадували в липні і в серпні, а 1 вересня про нього всі забували. Верховна Рада кричала, що землю незаконно скуповують, будинки зводять, але жодна перевірка нічого не знаходила. Коли я там працював, було близько десяти перевірок Генпрокуратури без результатів. Потім прийшли росіяни, за місяць усе націоналізували. Всі будинки, палаци, все, що не мало документів для підтвердження, було куплено за хабарі", - підсумував Москаль.Зазначимо, що напередодні в Криму через аварію зникла електрика. Протягом кількох годин електропостачання було відновлено.
тутар 15.06.2018 06:19 IP: 237.215.77.217
Если б были у нас умный президент и министры то мы не потеряли б ни Крым ни Донбасс. Крым можно было поделить с Россией, Татар выгнать опять туда откуда они приехали и всем хватило б. И был бы у нас не Крым а Таврийские волки.
маня 15.06.2018 04:49 IP: 237.215.77.217
Крымские Татары и глазом не повели когда Русские брали Крым, теперь хотят что б мы Украинцы погибали за него освобождая для них.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp