Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В українця конфіскували автомобіль (Фото)

22 червня 2018 р., 14:00

Через приховані цигарки

Значну партію тютюнових виробів намагався незаконно провезти через українсько-словацький кордон наш співвітчизник. Під час перевірки легкового автомобіля «Volvo» литовської реєстрації, що прибув сьогодні зранку у пункт пропуску «Ужгород», у прикордонного наряду виникли підозри щодо можливого переміщення в автівці тютюнових виробів. Отож, було вирішено поглиблено оглянути транспортний засіб. Як результат, військові спільно з фіскалами виявили у підлозі легковика тайники. У подвійному днищі під передніми та задніми сидіннями правопорушник намагався незаконно провезти до Словаччини 2480 пачок контрабандних цигарок «Marlboro» та «Rothmans».

Відповідно до чинного законодавства, виявлені під час перевірки тютюнові вироби та легковик «Volvo» 2003 року випуску вилучили співробітники фіскальної служби. Сума оцінки конфіскату склала понад 318 тисяч гривень.







Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp