Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Відомий закарпатець голодує

25 червня 2018 р., 14:45

Уже 12 діб

Відомий кінорежисер В’ячеслав Бігун голодує заради свободи  Олега Сєнцова. Чоловік не їсть вже 12 діб. Каже, що забув смак їжі.Про це він пише у мережі "Фейсбук":

«В чому сила духу? Моя 12 доба без їди. Забув смак їжі. Втратив близько 15 кг. Але не втратив себе. Тепер ще краще відчув, як це голодувати. Як там було, звісно некоректне порівняння, під час Голодомору. Коли тіло з’їдає себе, оголяється розум,можливо ясніше відчуваєш свою душу – дух. Там просторіше. І спостерігаєш за реакцією інших, за дволикістю, байдужістю, блюзнірством… Але й відчуваєш підтримку людей небайдужих, щедрих – це дуже допомагає. Але голодувати 20-30-40 днів та більше, як Сенцов та Балух, й у неволі – це можуть лише дуже сильні духом люди. Вони, варті захоплення і співчуття, втрачають тілесне,набувають духовне. Хоча така пожертва позбавлена смислу, якщо нею нехтують. Всім добрим людям – добра», — зазначає В’ячеслав Бігун."

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp