Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гурт «Время и Стекло» привіз до Ужгорода емоційну «вибухівку» (ФОТО, ВІДЕО)

27 червня 2018 р., 19:10

Особливо раділи діти.

Концерти – та частина культури, котру кожен обирає індивідуально. Музика – окремий світ, який має своїх «жителів». У всіх різні смаки, але мета, під час перебування на заході, однакова – емоції. Емоційний поріг у людей різний, але енергетика стає спільною, коли прихильники артистів знаходяться в один час в одному місці.

Саме так і було учора, 26 червня, в Амфітетрі Ужгорода на концерті відомого українського гурту «Время и стекло». Глядачі протягом 90 хвилин були абсолютно «на одній хвилі» емоцій. Протягом всього виступу Надія Дорофеєва та Олексій Завгородній (Позитив) активно закликали публіку до веселощів, отримуючи 100% віддачу у відповідь.

{g}

Артисти кілька разів змінювали образи, а паузи на сцені заповнювали відеоролики, у яких учасники гурту спілкувалися з прихильниками, розповідали про себе, а також просили відданих шанувальників активно танцювати та аплодувати. Особливо активними на концерті були діти, їхній радості межі не було: дарували квіти та презенти улюбленим артистам, підтримували власноруч намальованими плакатами, і в унісон співали улюблені композиції. Найсміливіші шанувальники встигли навіть зробити селфі з артистами. «Гурт «Время и Стекло» щиро дякував ужгородським прихильникам за теплий прийом, не стримуючи емоцій радості.

   

Про концерт в Ужгороді Надія Дорофеєва навіть розповіла на своїй сторінці в «Instagram»: «Мне не верится , что это на самом деле ... Ужгород , вы убили наповал», - написала співачка. Коментар дівчини супроводжувало тематичне відео.

Наприкінці концерту Надія Дорофеєва та Олексій Завгородній вибачилися перед ужгородцями, що не мають змоги приділити увагу всім охочим, оскільки змушені вирушати до Києва, аби встигнути на ранкові зйомки. Шанувальники довго ще кликали улюблений гурт, сподіваючись на зайву мить уваги. Відео, де зафільмовано, як ужгородці не відпускали кумирів теж є на сторінці Надії Дорофеєвої в «Instagrami». Тож, гурт «Время и Стекло» подарував ужгородцям «вибухівку» емоцій, які залишаться теплим спогадом надовго, зазначивши, що вже хочуть повернутися до нашого міста.



Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»
Фото автора та Олександра Квака

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp