Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Невідома речовина. Нове отруєння у Солсбері (ВІДЕО)

5 липня 2018 р., 08:24

Поліція повідомила про "серйозний інцидент" у містечку Еймсбері, де дві людини були госпіталізовані через отруєння невідомою речовиною.

У Британії, неподалік Солсбері сталося нове отруєння - двоє людей доставлені в лікарню без свідомості через вплив невідомої речовини в містечку Еймсбері.Деякі місця в Еймсбері і Солсбері перекриті поліцією, яка проводить розслідування цього інциденту. Корреспондент.net розповідає подробиці.Речовину не встановленоЗгідно із заявою поліції Вілтшира, постраждалий чоловік і жінка, яким трохи за сорок, знаходяться в критичному стані в районній лікарні Солсбері. У поліції є підозра, що їх "могли отруїти невідомою речовиною".Цю пару знайшли в несвідомому стані в Еймсбері в будинку на Маглтон-Роуд 30 червня ввечері. Спочатку поліція припустила, що ці люди прийняли "забруднені" наркотики."Спочатку виникло припущення, що обидва постраждалих прийняли дозу героїну або кокаїну із забрудненої партії наркотиків. Однак перевірка триває, і фахівці намагаються встановити, що за речовина викликала настільки серйозне отруєння у пацієнтів. Ми поки не робимо жодних висновків про обставини цього інциденту", - сказали в поліції.Будинок, де виявили постраждалих, знаходиться на південній околиці Еймсбері/GettyБудинок, де виявили постраждалих, знаходиться на південній околиці Еймсбері, що розташований неподалік від Стоунхенджа і за 10 кілометрів від Солсбері.Ті місця, які відвідувала ця пара до отруєння, вночі були перекриті поліцією, яка сьогодні в посиленому складі присутня на вулицях Еймсбері та Солсбері.

Районна лікарня Солсбері відкрита "як завжди", і влада рекомендує людям не утримуватися від планових візитів до лікарів, обіцяючи, що проінформують їх про будь-яку можливу ​​небезпеку."Міністерство охорони здоров'я Англії, виходячи з кількості потерпілих, не вважає, що здоров'я населення знаходиться під серйозною загрозою. У міру надходження додаткової інформації воно постійно оцінюватиме обстановку", - сказали в міністерстві.

Підозрювані в отруєнні СкрипалівЗа два місяці до цього інциденту поліція закінчила обстежувати ті райони, які могли бути якось пов'язані з отруєнням колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері 4 березня.Скрипалів знайшли в несвідомому стані на лавці в центрі Солсбері. Слідчі встановили, що вони були отруєні нервово-паралітичною речовиною.Прем'єр-міністр Британії Тереза ​​Мей, виступаючи в парламенті 12 березня, заявила, що за отруєнням, на думку британської влади, стояли російські агенти.Тоді ж вона заявила, що отруйна речовина, застосована проти Скрипалів, належить до групи нервово-паралітичних речовин, відомих як Новачок.Отруєння Скрипаль: всі подробиціЧастина міста Солсбері більше двох місяців перебувала за поліцейськими огорожами, поки співробітники поліції і військові збирали докази та очищали місця, забруднені отруйною речовиною Новачок.У травні Скрипалі прийшли в себе, хоча до цього вся інформація на початку весни зводилася до того, що шансів вижити у них практично немає.Напередодні газета Sun, посилаючись на джерело в Скотланд-Ярді, повідомила, що британська поліція визначила двох підозрюваних у справі про отруєння екс-полковника ГРУ.Співрозмовник видання заявив, що передбачувані вбивці покинули територію Британії протягом доби з моменту замаху і наразі ховаються в РФ. 

Офіційно Скотланд-Ярд не коментує ці відомості.У відповідь на цю публікацію посольство Росії в королівстві випустило заяву, зазначивши, що інформація про події в Солсбері досі поширюється у вигляді витоків у ЗМІ, які неможливо перевірити.Лондон відмовляється від співпраці з Москвою. 23 червня російський посол Олександр Яковенко заявив, що відповіді на питання РФ у справі Скрипалів так і не отримані. А до Юлії не допускають російських консулів.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp