Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Буккросинг дістався до Іршавщини

24 липня 2018 р., 10:00

Втіха для любителів читання

Буккросинг - це хобі та громадський рух, що діє за принципом соціальних мереж і близький до флешмабу. Буккросинг - це процес звільнення книг.Людина, прочитавши книгу, залишає («звільняє») її у громадському місці (парк, кафе, поїзд, станція метро), для того, щоб інша, випадкова, людина могла цю книгу знайти та прочитати; та у свою чергу повинна повторити процес. Спостереження за «подорожжю» книги здійснюється через спеціальні сайти в Інтернеті.

Аналогія — орнітологічна практика окільцьовування птахів, щоб відстежити їх переміщення. В українському перекладі, рух буде мати назву книгооберт.

"Довге долучиться до "буккросингу" - безкоштовного обміну книжками. Цей рух давно популярний у Європі, та поки що не надто поширений в Україні. У Довге Хаб буде така можливість ♥. Книги сюди будуть приносити самі відвідувачі. Свої - залишають, натомість беруть інші", - каже організатор Галина Левко.
 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp