Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Де можуть відпочити закарпатці влітку?

2 серпня 2014 р., 11:23

Де і як можна відпочити не покидаючи Закарпаття?

На території Закарпаття існує надзвичайно багато способів та видів різноманітного відпочинку та приємного й корисного проведення вільного часу чи відпустки для людей різного віку, можливостей та примх.

Для любителів полежати та поніжитись під гарячими промінчиками яскравого закарпатського сонечка є можливість влаштувати такий спосіб відпочинку на берегах та пляжах річок, зокрема таких як Тиса, Боржава, Уж, Латориця, Тересва, Ріка та інші. 

А також на спеціально облаштованих пляжах коло озер. Наприклад в Берегівському районі це озера біля сіл Дийда (Дідово) та Великі Береги, біля міста Виноградів – зона відпочинку “Чорна гора”та “Едем” на Тячівщині.

Для тих, хто любить активний та рухливий спосіб відпочинку може взяти участь чи організувати для себе різноманітні походи по горах, а також здійснити підйом на найвищу точку України гору Говерлу. Ліси надзвичайно багаті дарами природи, тому для тих, хто любить прогулятися по лісу і спробувати знайти грибочки та лісові ягоди також буде чим насолодитися. Водойми Закарпаття багаті різними видами риби, тому для тих, хто вважає риболовлю справжнім відпочинком, (особливо для чоловіків) без своєї улюбленої справи також не залишаться.

Для любителів провести час на природі в колі близьких чи друзів, влаштувавши таким чином своєрідний пікнік. На території сонячного Закарпаття є також немало спеціально пристосованих для цього місць з чудовими краєвидами на гори чи рівнини, річки чи озера неповторного нашого краю. Саме на природі, на відкритому повітрі, готуються традиційні страви закарпатської та угорської кухні: бограч, боб-гуляш, токан та інші. 

Любителі кемпінгу чи ночівлі в палатках також можуть розкласти свої намети як в гірській так і рівнинній місцевості…
Тож потрібно задуматись чи варто нам покидати наше рідне Закарпаття.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp