Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді прощалися з відомою волонтеркою (ФОТО)

4 серпня 2018 р., 13:00

Яка пішла з життя на 92-му році життя.

 

3 серпня в Ужгороді ховали найстарішу волонтерку України, членкиню Братства ОУН - УПА, Союзу українок та Всесвітнього об'єднання ветеранів другої світової війни, уродженку Збаражчини, яка покинула цей світ на 92-у році життя.

Провести в останню дорогу прийшли рідні -донечка Валентина, онучка Віта з родиною, подруги, сусіди, жінки - військові із ужгородської в/ч А- 1778, якою більше 20 років опікувалася пані Катерина, а також волонтери Руху підтримки закарпатських військових, куди щомісяця (із 2014 -го) приносила частинку своєї пенсії.

Помітили й заступника мера Ужгорода Ігоря Фартушка. Відспівували у ритуальному будинку на Кальварії, а ховали на кладовищі у Барвінку, де кілька днів тому віддали землі чоловіка доньки Валентини, зятя Катерини Омельчак. На могилі патріотки, для якої Україна була понад усе, а вже потім сім'я, великий волонтерський кошик із соняхами, калиною, які вона так любила. Спочивайте з Богом, наш Янголе - охоронцю (саме так називали її наші бійці, за яких щодня молилася й яким писала листи в АТО). Ми продовжимо Вашу справу!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp