Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Затишок у оселі: Все, що варто знати про натяжні стелі

8 серпня 2018 р., 15:07

Після того як українцям стало доступно таке досягнення будівельної думки, як натяжна стеля, індустрія дизайну житлових приміщень отримала буквально своє переродження.

І це цілком зрозуміло. Адже за відносно доступну ціну можна отримати високу якість роботи і широкий вибір кольорів. Робота виконується швидко і чисто, а результат радує довгі роки.

Що ж таке натяжна стеля? Якщо зовсім просто - то це спеціальна тканина, яка під дією високої температури зменшується в розмірах, тим самим створюючи ефект натягу. По периметру кімнати кріпляться спеціальні утримуючі плінтуса, за які заводяться краю полотна і за допомогою впливу паяльної лампи відбувається натягнення стельового покриття.

На сьогоднішній день в асортименті виробників натяжних стель, є досить широкий вибір кольорів. Завдяки цьому є можливість підібрати відповідний відтінок практично для будь-якого інтер'єрного рішення, навіть самого нестандартного. Додатковим плюсом є можливість вибору між глянцевою поверхнею і матовою. Глянець краще тим, що відображає від своєї поверхні світло, тому в кімнаті стає трохи світліше. Матовий краще використовувати для великих приміщень або при підвищеної запиленості, так як пил не буде так сильно кидатися в очі.

Існує можливість встановити багаторівневі натяжні стелі в Ужгороді. Мінус такої пропозиції полягає лише в його ціні, у порівнянні з однорівневими стелями. Вона буде значно вище стандартного пропозиції, і варто гарненько подумати, чи потрібен подібний вишукування в квартирі. З іншого боку, це досить сміливе і креативне дизайнерське рішення, яке дозволить не тільки доповнити вже наявний інтер'єр, але і створити цей самий інтер'єр заново, якщо в оздобленні кімнати немає чітко окресленої концепції.

Монтаж натяжної стелі в Мукачево та інших містах може здійснюватися тільки професійними працівниками компанії supersteli.com.ua, так як полотно має досить високу ціну, щоб кожен бажаючий міг купити собі пару рулонів і вдосталь тренуватися на них. Плюс цю роботу потрібно виконувати як мінімум в чотири руки. І руки ці повинні бути спрацьовані. Швидке і правильне розуміння напарника збільшує якість виконуваних робіт, що послужить в якості гарантії довгого терміну служби.

Ще один важливий момент на користь професійної установки натяжної стелі - немає потреби купувати інструменти. Кожен професіонал має в своєму арсеналі все необхідне для того, щоб швидко і якісно виконувати свою роботу.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp