Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Водій мотоциклу ледь не вбив двотижневе немовля

9 серпня 2018 р., 14:50

Також постраждали дві жінки

Вчора, 8 серпня, близько 22:00, у місті Рахів по вулиці Богдана Хмельницького сталасядорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії потерпілими стали 2-тижневе немовля, 25-річна мати дитини та її 48-річна родичка. За попередньою інформацією, тяжких травм ніхто не отримав. Наразі дитина проходить медичне обстеження.

Як з’ясували правоохоронці, водій незареєстрованого мотоциклу «SABUR», рухаючись по вулиці Богдана Хмельницького, не впорався з керуванням, і наїхав на потерпілих. Водій залишив свій транспортний засіб поблизу місця події і втік. Наразі поліція розшукує власника незареєстрованого мотоцикла.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Працівники поліції звертаються з проханням до всіх, кому відома будь-яка інформація про дану подію, повідомити про це на лінію «102» або звернутися в будь-який відділ поліції.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp