Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Укрзалізниця заявила про понад 40 ДТП на переїздах і коліях у 2018 році

18 серпня 2018 р., 09:56

У тому числі 39 ДТП сталися на переїздах і 5 ДТП - на коліях без дозволеного переїзду. В аваріях 10 людей загинули і ще 21 особа була травмована.

На залізничних переїздах і коліях Укрзалізниці за сім місяців 2018 року через необережність і порушення водіями автотранспорту правил дорожнього руху сталося 44 випадки ДТП. Про це в п'ятницю, 17 серпня, повідомляє прес-служба УЗ.

Зокрема зазначено, що 39 ДТП сталися на переїздах і 5 ДТП - на коліях поза межами переїзду."У результаті ДТП 10 людей загинули і ще 21 був травмований. У порівнянні з відповідним періодом 2017 року кількість ДТП зменшилася на два випадки, на чотири особи менше загинуло, а кількість травмованих зросла на 10 осіб", - йдеться в повідомленні.Зокрема, 16 серпня на залізничних коліях і переїздах водії спровокували дві дорожньо-транспортні події, одна з них - смертельна.Нагадаємо, раніше під Києвом поїзд врізався в Renault, є жертви.Перед цим повідомлялося, що в селі Мамаївці Кіцманського району Чернівецької області внаслідок зіткнення пасажирського мікроавтобуса з поїздом загинули двоє людей, ще сім постраждали.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp