Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Італії закрили ще один створений інженером Моранді міст

18 серпня 2018 р., 10:52

Заборона руху по мосту Святого Миколая в місті Беневенто триватиме, поки технічна комісія не підтвердить безпеку моста.

Мер італійського міста Беневенто Климента Мастелла прийняв рішення про заборону руху транспорту по мосту Святого Миколая, який побудували в місті в 1955 році за проектом інженера Ріккардо Моранді. Про це в п'ятницю, 17 серпня, повідомляє La Stampa.
За словами градоначальника, він знає, що це принесе громадянам незручності, однак, як зазначив Мастелла, "незручності краще, ніж біди, подібні до тієї, що сталася з обваленням моста Моранді в Генуї".
Як пише видання, наказ мера буде залишатися в силі, поки технічна комісія не підтвердить безпеку моста.
Нагадаємо, 14 серпня в італійській Генуї (область Лігурія) обвалився проліт мосту Моранді. В результаті катастрофи загинули 38 осіб, ще 16 постраждали. Пізніше прокурор міста Франческо Коцца заявив, що під завалами моста можуть перебуватидо 20 осіб.
Глава уряду Італії Джузеппе Конте ввів в Лігурії режим надзвичайної ситуації на рік у зв'язку з обваленням моста. На ліквідацію наслідків катастрофи виділили €5 млн.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp