Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські вояки отримують посилки з дому (ФОТО)

4 серпня 2014 р., 19:33

Допомагати зголошуються практично всі краяни. Захисникам відправляють необхідні речі.

 
Про це повідомляє власкор телеканалу "1+1" на Закарпатті Наталія Зотова на своїй сторінці в мережі Facebook.

"До акції на підтримку армії долучається все більше людей. Телефонують голови сіл з різних районів, цікавляться, чим громада може допомогти. Люди приносять для бійців те, що можуть: картоплю, овочі, копчене сало, крупи, макарони, олію, жир, приправи, солодощі, повидло, цукор, цигарки, воду. Купують речі і засоби гігієни. Вже мали передачі з Мукачівщини, Іршвщини, Виноградівщини. Півтора тонни гуманітарної допомоги зібрали днями в с.Свобода, що на Берегівщині", - зазначає журналістка.


Сільський голова Василь Рущак особисто привіз на наш склад все зібране. Крім продуктів, люди закупили 20 пар гумових чобіт і 200 пар шкарпеток, мішок футболок і дощовики, а також будівельні мішки. Передали понад десяток великих прапорів України :) Мукачівська фабрика "Мрія" передала три ящики з обрізками натуральних тканин. Їх обметали, то ж бійці матимуть такі рушнички, або ж тряпочки для протирання зброї та ін. Сьогодні ми то все посортували (бо готуємо і для військових, і для прикордонників). Завтра будемо передавати. Дякую усім!", - додає Наталія Зотова.

Мукачево.нет


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp