Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дві вулиці Берегова оснастять ігровими майданчиками

6 вересня 2018 р., 13:20

Крім цього, можновладці обговорили і ряд важливих для міста питань.

Під час технаради йшлося про проект рекультивації міського сміттєзвалища зі співфінансуванням району. Наразі допоки не фунціонує сміттєпереробний завод у с. Яноші, це питання для міста є наріжним. Також на нараді було інформовано про заміну ламп вуличного освітлення в Окремому хуторі, а також на вулицях Мікеша, Добровольців, Квітковій, Веселій, Тіноді та інших вулиць, про які було повідомлено на кол-центр міської ради. У перевулку Мукачівському та у районі "китайської стіни" на вул. Мужайській за сприяння міст-побратимів Ференцвароша та Будапешта відповідно планується зведення дитячих ігрових майданчиків. Крім того у місті зафіксовані 175 білбордів, 23 з них - нелегальні й тому оплата у бюджет не відбувається. Всі такі білборди будуть демонтовані, - інформує міський голова Берегова Золтан Бабяк на своїй сторінці у "Фейсбук"

містянин 06.09.2018 17:59 IP: 39.179.224.91
Не секрет, що Берегово останнім часом значно змінилося й стало більш впорядкованим, красивішим та привабливішим, особливо для його гостей. Місто докорінно змінилося й набуло європейського обличчя і все це завдячуючи Золтану Адальбертовичу Бабяку, який вкладає в нього свою душу та високий професіоналізм керівника, всі сили і енергію. Дай Бог йому здоров'я, кріпості, довгих років життя на благо громади нашого прекрасного міста. Так тримати й надалі!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp