Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегове може залишитися без залізничної станції

10 вересня 2018 р., 10:30

Головний перевізник країни просить місцеву владу надати дозвіл на закриття станції.

У зв’язку із проведенням оптимізація "Укрзалізниця" письмово звернулася до міської ради, щоб можновладці розглянули можливість залишити станцію "Берегово" без вантажного сполучення та надали відповідні дозволи. Однак міський голова Золтан Бабяк не бачить підстав для ухвалення таких рішень, пояснюючи це тим, що станція прибуткова і конче необхідна: без вантажних перевезень економіка міста суттєво відчує такі зміни. Крім цього, закриття призведе до того, що сотні працівників "Укрзалізниці" залишаться без роботи.

Як зазначає мер, іншою негативною стороною впорадження такої оптимизації є те, що при відсутності залізнично-вантажного перевезення паливо завозитиметься каміонами, а це негативно відобразиться на стані доріг. Однак Золтан Бабяк запевняє, що міська влада зробить усе можливе для того, щоб вантажні перевезення й надалі надходили до міста залізничним транспортном.

Деталі - у сюжеті "М-Студіо":

 










Нагадаємо, "Укрзалізниця" має намір закрити 10 залізничних станцій Закарпаття. Відповідним листом перевізник звернувся до Закарпатської ОДА, на що губернатор краю Геннадій Москаль гостро відреагував.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp