Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: В центрі ярмарка у самому розпалі, а на стадіоні - спортивне свято (ФОТО)

14 вересня 2018 р., 17:00

І все це до 1125 річниці заснування обласного центру.

На вулиці Льва Толстого близька 100 торговців з різних куточків України представляють свою продукцію, а саме смачні вина, вироби із сиру, бриндзу, ковбаси та інших м'ясні смаколики, мед. Також на ярмарку представлений широкий широкий вибір сувенірів, хенд-мейду, саджанців, овочів-фруктів.

Крім цього, містянам та гостям обласного центру пропонують скуштувати різні солодощі, вина, хмільні напої із меду, копченості. На окремих локаціях варять бограч, печуть картоплю і шашлики, пропонують також запечену з маслом та у фользі кукурудзу, овочі-гриль та багато інших смаколиків.

Ярмарок працюватиме 3 дні - до вечора неділі включно.

Допоки люди на Льва Толстого ласують смаколиками, на стадіоні “Автомобіліст” проходить спортивне свято. Розпочав захід вітальним словом заступник міського голови Олександр Білак.

До спортивного дійства долучилися учні загальноосвітніх закладів, дитячо-юнацької спортивної школи №1 м. Ужгород, а також представники спортивних федерацій і клубів міста.

Власне Програму розпочали з розминки під музику, майже чотири сотні дітей долучилися до музичної руханки.Далі присутнім представили показові виступи з дзюдо, футболу, фехтування та бойового гопака.

Серед заходів - і змагання «Дитяча легка атлетика» між командами. Також незабаром розпочнеться футбольний матч між збірними команд ДЮСШ №1 м. Ужгород (учні 2008 р.н.) та Ужгородського району.

На завершення спортивного свята переможців змагань отримають пам’ятні подарунки, кубки, медалі та грамоти.


Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp