Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячеву - 689 років (ФОТО)

18 вересня 2018 р., 10:30

З Днем міста вітали зірки української естради

Святкового настрою під час відзначення Дня міста додала надзвичайно насичена концертна програма у виконанні вихованців шкіл мистецтв, колективів художньої самодіяльності Тячівщини, студентів Ужгородського музичного коледжу ім. Д.Задора. У перший день святкування на вечірній сцені виступили талановиті естрадні виконавці Михайло Мода, Михайло Березутський та гурт «Шабля», Заслужений артист України Павло Доскоч, переможець «Голосу країни-5» Антон Копитін, Аліна Паш та гурт «Селфі». Суботній концерт завершився грандіозним феєрверком, пише "Тячів".

У неділю в центрі уваги глядачів були колективи шкіл і дитсадків Тячева та сіл об’єднаної громади, Тячівської ДШМ, а також соціально-реабілітаційного (абілітаційного) центру для осіб з інвалідністю «Парасолька». Відтак в’язанкою закарпатських та українських народних пісень публіку зачарували Заслужений академічний Закарпатський народний хор (художній керівник – Наталія Петій-Потапчук) та народний артист України Петро Матій.

Ввечері з угорськими народними мелодіями перед тячівцями виступив самобутній музичний гурт «Шодро». Завершили свято талановиті артисти театру вогню й світла «Dragonfly».

Керівники колективів та виконавців були відзначені Подяками міської ради за активну участь у святкуванні та з нагоди Дня міста.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp