Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Доба в ООС: 35 обстрілів, поранені троє бійців

24 вересня 2018 р., 09:18

Сепаратисти 35 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ, 13 разів застосовувалося озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Упродовж минулої доби ситуація в зоні ООС загострилася, але залишалася повністю контрольованою Об'єднаними силами. Про це в понеділок, 24 вересня, повідомляє прес-центр штабу ООС в соцмережі Facebook.

Зазначається, що сепаратисти 35 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Противник 13 разів застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Луганське, Новолуганське, Шуми, Південне, Майорськ, Піски, Авдіївка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкине.

Сепаратисти вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім цього, з мінометів калібру 82 мм ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Луганське, Новолуганське, Шуми, Південне і Майорськ.

Опорні пункти українських військ біля Луганського і Новолуганського противник також накривав вогнем з мінометів 120 калібру. По позиціях біля цих двох населених пунктів на Світлодарському напрямку сепаратисти застосували важке озброєння найбільше - десять разів. Також позиції Об'єднаних сил поблизу Гнутове були обстріляні з озброєння БМП.

Внаслідок обстрілу троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.

З початку поточної доби противник тричі обстріляв позиції Об'єднаних сил, в тому числі з важкого озброєння. Опорні пункти наших військ поблизу населених пунктів Кримське і Широкине сепаратисти обстрілювали з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а по захисниках Південного здійснили вогневий наліт із застосуванням мінометів 120 калібру. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Нагадаємо, за добу 22 вересня сепаратисти 28 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, втрат серед українських військовослужбовців не було.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp