Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді презентуватимуть програму про коучинг

26 вересня 2018 р., 18:05

28 вересня о 18.30 у ЗОШ №5 (Київська набережна, 16) відбудеться презентація міжнародної програми «Ефективний Коучинг.

Розвиток особистості і бізнесу». Програма навчання коучингу і сертифікації за стандартами ICU | ICTA працює в Ужгороді з березня 2018 року, а в усьому світі - з 2006 року.

Багато хто чув про коучинг, але не знає, що це таке і чи потрібне. Коучинг - це універсальна технологія підвищення особистої ефективності в різних сферах життя. Як зробити, щоб інструменти коучингу насправді стали частиною вашого життя? Про це дізнаються учасники презентації.

В основі програми Professional Coach ICU - три передумови успішної людини: особистісний розвиток, гармонійні стосунки з людьми та просування в бізнесі.С правжній успіх і рух уперед можливий тільки тоді, коли всі сфери життя знаходяться в рівновазі.

На презентації відбудеться знайомство з тренерами і випускниками; майстер-клас з декількох простих і ефективних інструментів коучингу, які можна застосовувати відразу. А також нетворкінг і можливість з перших вуст дізнатися про практику застосування коучингу в бізнесі, особистому житті, саморозвитку.

У результаті навчання учасники отримають дієві навички ефективної комунікації та переконання; уміння чітко ставити цілі і знаходити оптимальні шляхи для їх досягнення; технології управління і розуміння потенціалу команди; техніки саморегуляції і управління творчою енергією, а також можливість розвиватись в новій професії і розширення інструментарію для психологів та бізнес-тренерів.

Участь безкоштовна. Обов’язкова реєстрація за тел: +38 (099) 509-90-90




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp